top of page

FRA GJELDSSLAVE TIL MILLIONINNTEKT

Hei, det er meg. Mentoren din, eller din fremtidige mentor - hvem vet. Benedicte heter jeg, og nå skal jeg fortelle deg historien om en gjeldsslave med en svak 2'er i matte som plutselig hadde millioner på konto. Dette er forresten meg tilbake i 2020. Med en MacBook jeg hadde kjøpt på kreditt full av utenlandske influenser-nettkurs jeg også hadde kjøpt på kreditt - og på tavla ved siden av meg ligger mine mange hårete mål, ambisjoner og planer.


I 2020 hadde jeg mammapermisjon og jeg hadde bestemt meg for at jeg aldri skulle tilbake til jobben som frontsjef og journalist i lokalavisa. Dårlig arbeidsmiljø, dårlig lønn og en hverdag full av kø-kjøring, stress og overtid var ikke for meg. Jeg ville ikke ha ammepauser på do - jeg ville være hjemme med barnet mitt mens jeg tjente penger. Det høres kanskje ut som en priviligert og bortskjemt tanke, men det måtte jo finnes en måte å unnslippe?


Jeg bestemte meg før fødselen, og jeg sa det høyt. Oktober 2020 skulle jeg si opp. Og det gjorde jeg. Uten en plan B. Uten sluttpakke. Uten inntekt. Uten krav på NAV-støtte. Med mange mennesker rundt meg som mente jeg var gal, og med nyfødt baby på armen.Det er skummelt å snakke høyt om penger, spesielt i disse dager hvor det er trangt økonomisk for veldig mange. Jeg husker selv at jeg ble provosert og bitter av å se andre reise og handle dyre ting, mens jeg måtte sjekke nettbanken for å se om jeg kunne unne meg en havrelatte på Kaffebrenneriet. Det er tross alt ikke så mange år siden!

I dag eier jeg fire selskap, og er i ferd med å opprette mitt femte i Sverige og sjette i Spania. Jeg har fire ansatte, og omsetter for millioner. Jeg har enebolig med sjøutsikt, hytte på Norefjell, Mustang i garasjen og en Princess på havet. Jeg bekymrer meg ikke for renteoppgang eller strømregninger, og lever et fritt liv.


Så er spørsmålet: er det provoserende eller inspirerende, når jeg forteller deg at jeg i 2020 ikke hadde råd til å ta min 2004 modell Wolksvagen Beetle på verksted for å bytte bremser?


I 2020 omsatte jeg for 400.000.

I 2021 omsatte jeg for 1,5 millioner.

I 2022 omsatte jeg for 3,1 millioner.

I 2023 omsatte jeg for 5 millioner.


Mye kan skje på kort tid - det er jeg et levende bevis på. Og jeg kom meg hit på egenhånd – helt uten hjelp fra andre i bransjen. De jeg snakket med og ønsket hjelp og råd fra så på suksess som en italiensk pizza som ikke kunne deles opp, og nektet å dele med seg. Ingen shoutout eller tag. Ingen deltakelse på realityprogram. Kun hard jobbing.

Og jeg ga meg ikke.

Jeg leste meg opp. Hørte på podcaster. Kjøpte kurs fra alle verdensdeler.

Testet og feilet. Bygde nettverk. Dro på seminarer og foredrag.

Sendte hundrevis av mailer. Fikk masse nei.

 …men også noen ja.

Jeg har ikke bare gått stien før deg, men jeg har virkelig tråkket den opp for deg. Jeg vet hva som skal til, og fordi jeg ønsker at nettopp du skal trives i arbeidslivet, har jeg laget verdens beste snarvei for deg som ønsker mer frihet - også økonomisk. For jeg vet hvordan det føles å være redd for dekningen på konto og bundet fast til et hamsterhjul som aldri slutter å snurre. Jeg vet hvordan det er å mistrives i jobben, å ikke tåle trynet på sjefen eller å savne friheten til å reise mer enn fem uker i året.

Jeg vet også at influenseryrket ikke er for alle.


Derfor har jeg også laget kurs for deg som vil leve av sosiale medier på en annen måte: som innholdsprodusent for andre brands, uten å utlevere ditt eget liv. 


Så dersom du tror på meg og vil lære av meg, ekspertene og nettverket jeg har bygget opp på veien, og blir inspirert av min historie istedenfor provosert, ønsker jeg deg velkommen på innsiden av Norges første og største kurs for deg som vil leve av sosiale medier.Ydmyk og takknemlig hilsen,

Benedicte.

327 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page