top of page

Ofte stilte spørsmål:

 • Får jeg kursbevis?
  Ja, du får kursbevis/diplom etter endt kurs, og kan skrive av kurset på firmaet ditt om du har det, eller oppretter det etter endt kurs.
 • Hvem passer kursene for?
  Våre kurs passer for alle som ønsker å leve av sosiale medier - både deg som ikke har noe erfaring, og deg som allerede har en del følgere og tjener penger på sosiale medier. Her lærer du alt fra A-Å. Har du mye erfaring? Her får du alt du trenger for ytterligere vekst, mer stabil inntekt, forhandlingsteknikker, salgstrening og entreprenørskap, utvikling og merkevarebygging på tvers av kanaler. I tillegg får du høre den hemmelige oppskriften på suksess fra managementene, bookingbyråene og kanalene selv.
 • Hvor lenge har jeg tilgang?
  Kurset er beregnet til å vare åtte uker, men du kan bruke så lang tid du ønsker. Du har nemlig tilgang resten av livet!
 • Når er oppstart?
  Ettersom dette er et digitalt nettkurs har vi oppstart hver dag, hele året.
 • Hvor mye koster det?
  Du finner våre prispakker her (link: https://www.influencerpro.no/kj%C3%B8p-nettkurs). Vi tilbyr nedbetaling og samarbeider med Klarla.
 • Har dere fysisk oppmøte?
  Nei, alt foregår digitalt, men vår community manager arrangerer tidvis lunsjer hvor du kan møte likesinnede, i tillegg til årlige eventer i Oslo-området.
 • Kan dere garantere at jeg lykkes?
  Nei. Vi gir deg alle verktøyene for å lykkes, men du må gjøre jobben. Litt som et medlemskap på treningssenter.
 • Jeg har mistet tilgang. Hva gjør jeg?
  Dersom du har mistet tilgang må du ta kontakt på chat eller kundeservice@influencerpro.no. Ofte er det fordi du har registrert deg med flere eposter, eller fordi det ikke er dekning på kortet ditt (gjelder kun nedbetaling).
 • Hvordan får jeg støtte fra NAV til å ta deres kurs?
  Noen veiledere og lokale NAV-kontorer gir støtte til Influencer Pro. Les mer her: https://www.influencerpro.no/nav
 • Kan jeg bli ambassadør for Influencer pro?
  Vi tilbyr alle våre kursdeltakere å bli med i et ambassadørprogram dersom man er fornøyd med nettkurset. Flere av våre kursdeltakere tjener tusenvis av kroner hver måned på å anbefale kurset videre. Mer info om dette finnes i Facebookgruppen etter påmelding.
 • Jeg har meldt meg ut. Hvorfor får jeg faktura?
  Influencer Pro er ikke et medlemskap, men et nettkurs med mulighet for nedbetaling. Har du valgt et kurs med nedbetalingsplan, må den fullføres. Kursavgifter som ikke betales går til inkasso. Vi samarbeider med Kravia.
 • Hvilket kurs passer for meg?
  Kursene våre passer for alle som ønsker å bygge opp egen merkevare og tjene penger på sin påvirkningskraft gjennom sosiale medier. Dersom du ønsker å bli influenser, velg Influencer Pro. Dette inkluderer kurs i innholdsproduksjon/UGC. Dersom du ønsker å leve av sosiale medier uten å eksponere deg selv og ditt privatliv, velg Innholdsprodusent pro. Dersom du kun ønsker å forbedre din kvalitet på video, reels og TikTok, velg Filmskaperiet. Dersom du ønsker tilgang til alle våre kurs og lære hvordan du kan tjene penger både som influenser og innholdsprodusent, samt. Lære alt du trenger om film, velg All Inclusive.
 • Kan jeg skrive av kurset på firmaet?
  Ja. Ta kontakt på kundeservice@influencerpro.no dersom du ønsker å betale kurset med faktura eller EHF, og få en spesifisert kvittering. Som regel holder det å betale kurset på vanlig måte med firmakort, eller registrere det som utlegg i bedriften.
 • Er det inkludert personlig veiledning?
  Nei, men du får tilgang til vår facebookgruppe og chat hvor du får svar på dine spørsmål fra både mentor og andre kursdeltakere. 1-1 coaching kan bookes utenom her: https://www.influencerpro.no/book-online
bottom of page